bijna bijna
Door: yrosendahl
Blijf op de hoogte en volg yuri
14 September 2010 | Nederland, Hoek van Holland
maar dat komt allemaal wel goed we hebben het samen druk gehad de laatste dagen met de laatste dingetjes regelen en ik moest natuurlijk nog verhuizen. maarja ik vind zelf dat het allemaal goed gekomen is en dat ik eigenlijk klaar ben om op reis te gaan.
we zijn nu lekker zenuwachtig met zn tweetjes en kunnen niet wachten totdat we ergens in jakarta of zo rondlopen :)
voor alle mensen waar ik niet de tijd voor had om jullie persoonlijk gedag te zeggen bij deze tot ziens en ik zie jullie over een half jaartje wel weer :P
14 September 2010 - 18:31
Pascale:
Morgen eindelijk rust hier in huis!! Ah nee hoor ik ga jullie wel missen hoor;) -
14 September 2010 - 20:55
Je Moeder, Kees Enz.:
heel veel succes en kijk goed rond !! en geniet ervan !! -
14 September 2010 - 20:58
Je Zus:
ja het is gelukt hoor, technische harrie die je bent ;) heel veel plezier! en ik verwacht wel minstens elke week een kaartje haha -
14 September 2010 - 21:03
Pappa:
Heel veel plezier samen op deze reis. Hoop jullie in december ergens in de tropen te ontmoeten. Alvast een goede reis en tot gauw.
Pappa -
15 September 2010 - 15:18
Ineke:
Hmm ik heb het gezien ze zijn de douane door. de reis kan beginnen, veel plezier spul. -
15 September 2010 - 15:39
Inge: